Λευκός Μαλαγουζιά
Επιτραπέζιος Λευκός οίνος Μαλαγουζιά

Δροσερό κρασί για κάθε στιγμή με απαλή γεύση και αρώματα καλοκαιρινών φρούτων σε μια συσκευασία που συμφέρει τον αγοραστή της.

Μια ελληνική λευκή ποικιλία σταφυλιών με μεγάλο οινολογικό ενδιαφέρον που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένη, αλλά την τελευταία 20ετία αναβίωσε και τώρα βρίσκεται στο απόγειό της. Η Μαλαγουζιά μας δίνει φρέσκα, ανάλαφρα λευκά κρασιά με όμορφα αρώματα καλοκαιρινών φρούτων και λουλουδιών.

Η μαλαγουζιά μας είναι ιδανική ως απεριτίφ, για να την σερβίρουμε δηλαδή πριν το φαγητό (μεσημέρι ή βράδυ) ή για να την απολαύσουμε αντί κάποιου άλλου ποτού σε ένα wine bar ή ένα πάρτυ. Στο τραπέζι, θα συνοδεύσει πιάτα ελαφρά και καλοκαιρινά, όπως ψάρια και θαλασσινά, αλλά και λαδερά, πλούσια σε φρέσκα μυρωδικά. Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 10-12⁰C.


* Έχουμε πάντα την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα μας και σε συσκευασία PET 5 λίτρων όπως επίσης και σε συσκευασία ασκού (bag in box) των 5, 10 και 20 λίτρων. Η συσκευασία ασκού είναι ιδανική για την διατήρηση του οίνου και μετά το άνοιγμά του ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη για τον καταναλωτή. Ιδανική λύση για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Συσκευασίες