Λευκός Μαλαγουζιά
Λευκός Μαλαγουζιά

Μια ελληνική λευκή ποικιλία σταφυλιών με μεγάλο οινολογικό ενδιαφέρον που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένη, αλλά την τελευταία 20ετία αναβίωσε και τώρα βρίσκεται στο απόγειό της. Η Μαλαγουζιά μας δίνει φρέσκα, ανάλαφρα λευκά κρασιά με όμορφα αρώματα καλοκαιρινών φρούτων και λουλουδιών.

Η μαλαγουζιά μας είναι ιδανική ως απεριτίφ, για να την σερβίρουμε δηλαδή πριν το φαγητό (μεσημέρι ή βράδυ) ή για να την απολαύσουμε αντί κάποιου άλλου ποτού σε ένα wine bar ή ένα πάρτυ. Στο τραπέζι, θα συνοδεύσει πιάτα ελαφρά και καλοκαιρινά, όπως ψάρια και θαλασσινά, αλλά και λαδερά, πλούσια σε φρέσκα μυρωδικά. Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 10-12⁰C.


* Έχουμε πάντα την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα μας και σε συσκευασία PET 5 λίτρων όπως επίσης και σε συσκευασία ασκού (bag in box) των 5, 10 και 20 λίτρων. Η συσκευασία ασκού είναι ιδανική για την διατήρηση του οίνου και μετά το άνοιγμά του ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη για τον καταναλωτή. Ιδανική λύση για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Συσκευασίες