Λευκός Ροδίτης
Επιτραπέζιος Λευκός οίνος Ροδίτη

Ένα απόλυτα οικονομικό κρασί για όλες τις ώρες από μία από τις πιο κλασικές ελληνικές ποικιλίες, τον Ροδίτη. Δροσερό και στρογγυλό για το καθημερινό τραπέζι.

Ο Ροδίτης είναι μια ευγενική ποικιλία λευκού κρασιού που καλλιεργείται κυρίως στην Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο και θεωρείται σαν μια από τις καλύτερες και περισσότερο αναγνωρίσιμες Ελληνικές ποικιλίες λευκού κρασιού. Είναι ένα κρασί ελαφρύ, ήπιο στην γεύση, με έντονο φρουτώδες άρωμα, που πίνεται ευχάριστα από όλους, άνδρες και γυναίκες, είτε με το φαγητό, είτε ως απεριτίφ.

Ο Ροδίτης μας, ως λευκό ξηρό κρασί, συνοδεύει θαυμάσια τα θαλασσινά πιάτα, καθώς και ποικιλίες τυριών και φρούτων. Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 10-12⁰C.


* Έχουμε πάντα την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα μας και σε συσκευασία PET 5 λίτρων όπως επίσης και σε συσκευασία ασκού (bag in box) των 5, 10 και 20 λίτρων. Η συσκευασία ασκού είναι ιδανική για την διατήρηση του οίνου και μετά το άνοιγμά του ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη για τον καταναλωτή. Ιδανική λύση για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Συσκευασίες